Purjoperunahernekeitto

Keitä kuoritut perunat ja lisää pakasteherneet sekä purjosipuli mukaan noin 10 minuutiksi.

Soseuta aineet yhdessä tuorejuuston ja fondin kanssa.

Mausta persiljalla ja pippurilla.

Lämmitä ennen tarjoilua.

Keitosta tulee paksua, joten sitä voi jatkaa esim.

yhdellä desilitralla rasvatonta maitoa per annos.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 353 grammaa

Carllange4
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 66g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 50g38kcal0.9g7.7g0.1g0.5g
Purjosipuli 6.1g1.4kcal0.1g0.1g0g0.1g
Pakasteherne (Apetit), annos 100g22g12kcal1.3g1.2g0.2g0g
Tuorejuusto, pirkka kevyt maustamaton8.3g15kcal0.4g0.5g1.2g0.3g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g3.1g3.7kcal0.1g0.2g0.3g0g
Persilja 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g139kcal5.6g19.4g3.6g1.8g
Valittu annoskoko156g70kcal2.8g9.7g1.8g0.9g
Annoskoko puolitettuna78g35kcal1.4g4.9g0.9g0.5g
Arvot/100g100g45kcal1.8g6.2g1.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273035