Kesäkurpitsa-papuvuoka

Pilko kesäkurpitsat ja paprikat kuutioiksi ja laita ne öljyllä voideltuun vuokaan.

Sekoita joukkoon valutetut ja huuhdotut pavut sekä tomaattimurska.

Lisää halutessasi esim.

Pirkka Provence-yrttimaustetta ja hieman herbamarea.

Ripottele päälle juustoraaste.

Paista 175 asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 322 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa49g8.3kcal0.2g1.2g0.3g0.3g
Paprika punainen 12g3.6kcal0.1g0.5g0g0.2g
Paprika keltainen 12g3.7kcal0.1g0.6g0g0.2g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g41g14kcal0.6g2.8g0g0.6g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Pirkka), annos 420g34g34kcal2.4g5.1g0.4g0g
Juustoraaste, pizzajuustoraaste (Rainbow), annos 175g8.1g33kcal2g0.2g2.8g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.8g7.3kcal0g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g209kcal10.8g20.8g8.6g2.6g
Valittu annoskoko156g104kcal5.4g10.4g4.3g1.3g
Annoskoko puolitettuna78g52kcal2.7g5.2g2.2g0.7g
Arvot/100g100g67kcal3.5g6.7g2.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273193