Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja sipulit pannussa.

Keitä vesi ja lisää liemikuutiot.

Lisää paloitellut perunat, porkkanat, keittojuurekset, jauheliha, sipuli sekä pippurit veteen.

Keitä kypsäksi.

Lisää keittämisen loppuvaiheessa pavut ja kiehauta vielä lopuksi.

Mausta halutessasi persiljalla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Faunitius
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 68g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 16g36kcal2.8g0g2.7g0g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 27g20kcal0.5g4.1g0.1g0.3g
Porkkana, keitetty, suolaa 8.4g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 16g5.5kcal0.2g0.9g0g0.5g
Sipuli, paistettu 2.8g2.8kcal0g0.1g0.2g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste 0.9g2.6kcal0.1g0.1g0.2g0g
Pavut tomaattikastikkeessa17g13kcal0.7g2.2g0g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g164kcal8.8g15.8g6.4g3.8g
Valittu annoskoko156g82kcal4.4g7.9g3.2g1.9g
Annoskoko puolitettuna78g41kcal2.2g4g1.6g1g
Arvot/100g100g53kcal2.8g5.1g2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274277