Karppi Parsajauhelihavuoka

Ruskista jauheliha.

Laita kaikki paitsi emmentalraaste uunivuokaan.

Ripottele päälle raaste ja paista 200asteessa noin tunti.

Tarjoile raejuuston ja majoneesin kanssa!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Tinasusanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 62g22kcal2.9g1.2g0.2g1.5g
Jauheliha, sika-nauta 71g157kcal12.4g0g12g0g
Juustoraaste emmental punaleima4.7g18kcal1.4g0g1.4g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 15g51kcal0.3g0.5g5.4g0g
Pekoni, paistettu 3.5g18kcal0.6g0g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g531kcal35.2g3.4g41.6g3g
Valittu annoskoko156g266kcal17.6g1.7g20.8g1.5g
Annoskoko puolitettuna78g133kcal8.8g0.9g10.4g0.8g
Arvot/100g100g170kcal11.3g1.1g13.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274886