Banaanikakku

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Sekoita joukkoon jauhot, leivinjauhe, vaniljasokeri, voisula ja banaanisose.

Kaada voideltuun/korppujauhotettuun vuokaan.

Paista 175 asteessa 30min (kostea kakku) - 50min (kuiva kakku).

Halutessa kuorruta kakku vesihauteessa sulatetulla suklaalla.

Kevyempi versio, jätä kuorruttamatta!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 18g26kcal2.2g0.1g1.8g0g
Sokeri 16g66kcal0g16.2g0g0g
Fariinisokeri16g66kcal0g16.2g0g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g39g33kcal0.4g7.1g0.2g0.7g
Voi 8.1g59kcal0.1g0g6.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 41g139kcal4.1g28.4g0.5g1.4g
Leivinjauhe 0.8g1.4kcal0g0.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.3g5.2kcal0g1.3g0g0g
Suklaa tumma 16g84kcal0.6g8.6g5g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g957kcal14.8g156.4g28.2g6g
Valittu annoskoko156g479kcal7.4g78.2g14.1g3g
Annoskoko puolitettuna78g239kcal3.7g39.1g7.1g1.5g
Arvot/100g100g307kcal4.7g50.1g9g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=276181