Olgan kirjolohikeitto

Hauduta paloitetut perunat ja sipuli kattilassa voissa.

Lisää suola ja jatka hauduttamista vielä muutamaa minuuttia.

Lisää kiehuva vesi ja pari palaa kalaa, sekä maustepippuri ja laakerinlehti.

Keitä kunnes peruna on valmis.

Laita juusto keittoon sulaamaan ja lisää loput kalaa.

Keitä vielä kymmenisen minuuttia.

Tarkista maku ja lisää tilli.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 264 grammaa

Oshults
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)6.5g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Peruna, vanha, kuorittu 67g51kcal1.3g10.4g0.1g0.7g
Voi, normaalisuolainen (Valio)1.8g13kcal0g0g1.4g0g
Kirjolohisuikale naturel (Apetit), annos 300g18g34kcal2.7g0g2.7g0g
Vesi59g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g3.5g10kcal0.7g0g0.8g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Tilli mauste0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g218kcal9.6g21.4g10g1.6g
Valittu annoskoko156g109kcal4.8g10.7g5g0.8g
Annoskoko puolitettuna78g55kcal2.4g5.4g2.5g0.4g
Arvot/100g100g70kcal3.1g6.9g3.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=276770