Munakoiso-kesäkurpitsavuoka

Viipaloi ja itketä munakoiso ja kesäkurpitsa suolalla.

Huuhtele ja taputtele kuivaksi talouspaperilla.

Ota vehnäjauhoa lautaselle, pyöräytä jauhoissa ja paista pannulla pinta kullanruskeaksi öljyssä/rasvassa.

Puolita miniluumutomaatit.

Asettele kasvisviipaleita ja miniluumutomaatteja vuorotellen vuokaan.

Kuorruta juustolla.

Paista n. 25 min 185-asteisessa uunissa.

(Mukailtu tästä reseptistä: Siirry sivulle!)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 387 grammaa

Bbl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Munakoiso 51g11kcal0.3g1.6g0.1g1.3g
Kesäkurpitsa zucchini 44g7.9kcal0.2g1.1g0.2g0.3g
Miniluumutomaatti, annos 250g34g6.7kcal0.2g1.1g0.1g0g
Oliiviöljy 2.7g24kcal0g0g2.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.4g12kcal0.3g2.4g0g0.1g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste20g73kcal5.9g0.3g5.7g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen2g15kcal0g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g297kcal13.8g13g20.8g3.4g
Valittu annoskoko156g149kcal6.9g6.5g10.4g1.7g
Annoskoko puolitettuna78g74kcal3.5g3.3g5.2g0.9g
Arvot/100g100g95kcal4.4g4.2g6.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=278534