Kaalipata

Kaali
Porkkana
parsakaali
sipuli
paloittele ja vettä päälle ja uuniin 150-175 hautumaan
paista jauheliha siihen jauhelihamaustetta
lisää jauheliha ja maggi fond cupit hautumaan uuniin pariksi tunniksi

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 614 grammaa

Ranetee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali20g4.2kcal0.2g0.7g0g0.4g
Porkkana, keitetty, suolaton 15g5.1kcal0.1g0.9g0g0.4g
Parsakaali, keitetty, suolaton 6.4g2.2kcal0.3g0.1g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)4.3g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Vesi70g0kcal0g0g0g0g
Fond cups lihaliemi (Maggi), annos 12g1.5g2kcal0g0.4g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha38g63kcal7.3g0g3.8g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g156kcal16g4.6g7.6g2.2g
Valittu annoskoko156g78kcal8g2.3g3.8g1.1g
Annoskoko puolitettuna78g39kcal4g1.2g1.9g0.6g
Arvot/100g100g50kcal5.1g1.5g2.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=279974