DC kaalilaatikko

Kuullota sipuli ja kaali erissä.

Laita tilkka vettä kattilaan sekä siirappi, anna sipuleiden ja kaalin hautua kannen alla.

Paista jauheliha, mausta suolalla ja pippurilla ja jollain muulla (meirami, juustokumina).

Kerrosta kaalta ja jauhelihaa vuokaan.

Lisää kerma.

Paista 200 asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 652 grammaa

Tinge
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 8.4g2.5kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkokaali keräkaali 94g26kcal1.1g3.8g0.2g2g
Voi vähäsuolainen 0.8g6.1kcal0g0g0.7g0g
Siirappi 2.6g7.9kcal0g2g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha45g75kcal8.5g0g4.5g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 6g20kcal0.1g0.2g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g274kcal19.6g12.8g15g4.2g
Valittu annoskoko156g137kcal9.8g6.4g7.5g2.1g
Annoskoko puolitettuna78g69kcal4.9g3.2g3.8g1.1g
Arvot/100g100g88kcal6.3g4.1g4.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281464