Tonnikalacannelonit

-Kuori ja hienonna sipuli.

-Valuta tonnikalan öljy pannulle.

Lisää sipulit ja anna kuulottua hetki.

-Lisää pannulle tonnikala ja tomaattimurska, mausteet (kuivattua tilliä 1/2 tl, sitruunapippuria 1/2 tl, sokeria 1/2 tl ja 2 valkosipulinkynttä).

-Anna kastikkeen hiukan jäähtyä.

-Täytä cannelonit pikkulusikalla (aseta putkilo vuoan pohjaa vasten ja täytä se täyteen).

-Kaada pinnalle ruokakerma ja juustoraaste.

-Kypsennä uunin alatasolla n 25-30 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 362 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Canneloni, Myllyn paras ( 11g)17g60kcal2.2g12.1g0.3g0.5g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)35g57kcal8.6g0.3g2.3g0g
Sipuli (kuorittu)3.5g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Yrttitomaattimurska (Pirkka), annos 100g52g21kcal0.9g4.2g0.1g0g
Tuorejuusto, rasvaa 6-11 % 8.6g13kcal0.7g0.4g0.9g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%35g41kcal1g1.6g3.5g0g
Mozzarella juustoraaste Euroshopper6g18kcal1.6g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g421kcal30g37.6g16.8g1.2g
Valittu annoskoko156g211kcal15g18.8g8.4g0.6g
Annoskoko puolitettuna78g105kcal7.5g9.4g4.2g0.3g
Arvot/100g100g135kcal9.6g12g5.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281961