Lassakama

Ruskista jauheliha ja laita kuutioidut sipuli, paprika ja kesäkurpitsa sekaan.

Anna hautua vähän aikaa ja lisää koskenlaskija ja ruokakerma.

Mausta lihaliemijauheella ja pippurilla.

Kaada seos uunivuokaan ja laita juustoraaste päälle.

Kypsennä, kunnes juusto on ruskistunut.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1810 grammaa

Marsupila
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%35g59kcal6.9g0g3.5g0g
Juusto, Valio arkijuusto14g46kcal3.7g0g3.3g0g
Kesäkurpitsa zucchini 72g13kcal0.4g1.8g0.3g0.5g
Paprika punainen 8.6g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)8.6g14kcal0.2g0.2g1.3g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g10g27kcal1.8g0g2.1g0g
Sipuli (kuorittu)7.8g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.7g16kcal0g0g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g355kcal26.4g5.6g24.4g1.6g
Valittu annoskoko156g178kcal13.2g2.8g12.2g0.8g
Annoskoko puolitettuna78g89kcal6.6g1.4g6.1g0.4g
Arvot/100g100g114kcal8.5g1.8g7.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=283712