Kesäkurpitsavuoka

2 kesäkurpitsaa
1 sipuli
1 tlk hyvää tomaattimurskaa
1 tlk valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
1,5 dl juustoraastetta
1 ruukku basilikaa
2 valkosipulinkynttä
1 tl suolaa
mustapippuria

Leikkaa kesäkurpitsati, sipuli, valkosipuli ja basilika.

Sekoita ainekset yhteen, lisää mukaan tomaattimurska sekä pavut tomaattikastikkeessa ja mausta.

Levitä seos uunivuokaan ja päälle juustoraaste.

Kypsennä 200-asteisessa uunissa 30-40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Rannekoru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 53g10kcal0.3g1.3g0.2g0.4g
Sipulikuutiot rainbow1.1g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g53g19kcal0.5g3.5g0.3g0g
X-Tra, valkoinen papu tomaattikastikkeessa27g21kcal1.2g3.5g0.3g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa16g48kcal3.7g0g3.7g0g
Basilika, tuore5.3g2.1kcal0.2g0.3g0g0.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.9g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g201kcal12g17.4g9g1.2g
Valittu annoskoko156g101kcal6g8.7g4.5g0.6g
Annoskoko puolitettuna78g50kcal3g4.4g2.3g0.3g
Arvot/100g100g64kcal3.8g5.6g2.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=284511