Feta-pinaatti-pastavuoka

Noin 350 g pennepastaa

5 dl valmista tomaattikastiketta
muutama tuore tomaatti
muutama herkkusieni

Feta-pinaattikastike
½ dl vettä
150 g pakastepinaattia
100 g tuorejuustoa
200 g fetajuustoa
2-3 rkl vihreää pestokastiketta
ripaus suolaa
rouhittua mustapippuria

Pinnalle:
noin 1 dl raastettua juustoa

Keitä pasta.

Valmista pastan kypsyessä kastike.

Paista kanat, lisää jäiset pinaatit ja paista kunnes pinaatti sulaa.

Lisää joukkoon feta ja tuorejuusto.

Lämmitä ja mausta pestolla, suolalla ja pippurilla.

Lado vuokaan vuorotellen pastaa, tomaatti- ja pinaattikastikkeita.

Jätä feta-pinaattikastike päällimmäiseksi.

Ripottele pinnalle juusto.

Kypsennä 225 asteisessa uunissa 15-20 minuuttia, kunnes juusto sulaa ja saa hieman väriä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 363 grammaa

Rannekoru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pennepasta (Eldorado), annos 90g30g105kcal3.5g21.8g0.4g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g43g15kcal0.4g2.8g0.2g0g
Herkkusieni 8.6g1.4kcal0.2g0g0g0.1g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g13g1.8kcal0.2g0.1g0.1g0g
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 8.6g15kcal0.7g0.2g1.3g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 8.6g20kcal1.2g0.1g1.5g0g
Pesto (Pirkka)1.3g7.5kcal0.1g0g0.8g0.1g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa17g52kcal4g0g4g0g
Broilerifileesuikale (Atria)26g28kcal5.9g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g491kcal32.4g50g17.6g0.4g
Valittu annoskoko156g246kcal16.2g25g8.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna78g123kcal8.1g12.5g4.4g0.1g
Arvot/100g100g157kcal10.4g16g5.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=284527