Paprikakeikaus

POHJA:
voita, venhäjauhoa, leseitä, vettä-->nypi voi, jauhot ja leseet.

Lisää vesi ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.

Laita jääkaappiin odottamaan.

TÄYTE: Suikaloi paprikat (eri värisiä :) ja sipuli.

Kuullota öljyssä n. 10 min, kunnes osa nesteestä on haihtunut.

Mausta maun mukaan.

Kaada paprikaseos voideltuun vuokaan (26cm) fetan ja kanan kanssa.

Kauli taikinasta pyöreä levy ja nosta täytteiden päälle.

Painele reunat tiiviiksi ja tee haarukalla muutama reikä.

Paista 225 n. 25 min. Anna jäähtyä 10 minsaa ennen kumoamista.

Ohje otettu Pirkan ruoka-lehdestä (maaliskuu 2012)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Rannekoru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 13g93kcal0.2g0.1g10.4g0g
Vehnäjauho, sunnuntai21g73kcal2.5g14.7g0.4g0.6g
Kauralese 3.8g14kcal0.7g1.7g0.3g0.7g
Paprika punainen 64g19kcal0.6g2.9g0.3g1.2g
Sipuli 7g2.1kcal0.1g0.3g0g0.1g
Salaattijuusto kuutioina suolavedessä (Pirkka), annos 50g22g51kcal3.4g0.2g4.2g0g
Broilerifileesuikale (Atria)26g28kcal5.9g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g559kcal26.8g39.8g32.2g5.2g
Valittu annoskoko156g280kcal13.4g19.9g16.1g2.6g
Annoskoko puolitettuna78g140kcal6.7g10g8.1g1.3g
Arvot/100g100g179kcal8.6g12.7g10.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=286051