Flunssan tappaja-jauhelihakastike

Hienonna sipulit, valkosipulit ja jalapenot.

Kuullota ja mausta suolalla ja pippurilla, pippuria saa olla reippaasti.

Lisää jauheliha ja kypsennä.

Lopuksi lisää pastakastike ja anna hautua noin 15-30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 305 grammaa

Cyemre
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 51g164kcal13.7g0g12.3g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g6.4g6.7kcal0.5g1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)19g5.2kcal0.2g0.9g0g0.3g
Kookosöljy 100g1.3g11kcal0g0g1.3g0g
Sugo di pomodoro arrabbiata piccante (Combino), annos 530g68g35kcal1g5.1g0.7g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g1.9g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Jalapeño ((tuore)), annos 20g6.4g1.9kcal0.1g0.4g0.1g0.2g
Ketsuppi, Heinz, reduced sugar & salt (Heinz)1.9g1.4kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g454kcal31.2g15.8g28.8g1.2g
Valittu annoskoko156g227kcal15.6g7.9g14.4g0.6g
Annoskoko puolitettuna78g113kcal7.8g4g7.2g0.3g
Arvot/100g100g145kcal10g5.1g9.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=287536