Sillilaatikko

Kuori ja viipaloi perunat.

Pilko sipuli.

Aseta vuokaan perunakerros, sipulit, sillifileet, maustepippuri ja päälle perunakerros.

Sekoita tai maito, kananmunat noin neljännes dl:aan sillilientä ja kaada se vuokaan.

Päällimmäiseksi kerros pekoniviipaleita.

Paista 200 asteessa noin puoli tuntia, vähennä lämpö 150 asteeseen ja anna kypsyä 1 - 1½ tuntiin uunista riippuen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g47g28kcal0.7g6g0g0.4g
Sillifilee, n. 25g/kpl Rainbow 500g13g17kcal1.4g1.7g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)7.7g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 65g41kcal1.9g3.1g2.3g0g
Kananmuna 50g(kpl)19g24kcal2.1g0.1g1.7g0g
Juustoraaste emmental punaleima5.2g20kcal1.5g0g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g265kcal15.4g22.6g12g1g
Valittu annoskoko156g133kcal7.7g11.3g6g0.5g
Annoskoko puolitettuna78g66kcal3.9g5.7g3g0.3g
Arvot/100g100g85kcal4.9g7.2g3.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=294915