Feta-pinaattipiirakka

Voisulaan sekoitetaan juustoraaste ja mantelijauho, ja taikina painellaan piirakkavuoan pohjalle.

Paistetaan n. 10 min 175°C:ssa.

Sulata pinaatti ja sekoita täytteen ainekset keskenään.

Kaada täyte vuokaan ja ripottele juustoraaste pinnalle.

Paista 225 asteessa noin 20 minuuttia tai kunnes pinta on kauniin ruskea.

Ohje a la Karppi -sivustolta.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Krac
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 7.8g57kcal0.1g0g6.3g0g
Mantelijauhe (Mauste sallinen), annos 10g10g60kcal2.3g2.1g5.3g0g
Grated cheese (Linessa), annos 200g20g56kcal5.7g0.7g3.3g0g
Sofra greek style salad cheese (Saksal.), annos 100g33g89kcal6.5g0.3g7.1g0g
Pakastepinaatti rainbow39g7.8kcal1.2g0.2g0.3g0.5g
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.8g0g1.5g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 26g6.9kcal0.9g0.8g0g0g
Valkosipuli 0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Grated cheese light juustraaste (Linessa), annos 50g6.5g17kcal1.9g0.2g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g628kcal40.8g8.8g49.6g1g
Valittu annoskoko156g314kcal20.4g4.4g24.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna78g157kcal10.2g2.2g12.4g0.3g
Arvot/100g100g201kcal13g2.8g15.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=295697