Raparperipiirakka

Pilko raparperit kattilaan.

Lisää 1 dl vettä ja 1-2 dl sokeria.

Anna porista noin vartin verran.

Kaada täyte piirakkavuokaan ja paista 200 asteessa noin 30-40min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 91 grammaa

Naukkis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi, tuore52g16kcal0.4g2.8g0.1g0.7g
Vesi17g0kcal0g0g0g0g
Sokeri22g89kcal0g21.9g0g0g
Piirakkataikina, pakaste, makea, pyöreä (Myllyn paras), annos 380g65g249kcal4.6g32.9g10.6g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g707kcal10g115.2g21.4g3.8g
Valittu annoskoko156g354kcal5g57.6g10.7g1.9g
Annoskoko puolitettuna78g177kcal2.5g28.8g5.4g1g
Arvot/100g100g226kcal3.2g36.9g6.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=296847