Broileri-katkarapu-parsakaaligratiini

Ruskista ja mausta broileri.

Sekoita kerma ja tuorejuusto keskenään, mausta, lisää broileri ja parsakaali, siirrä uunivuokaan ja paista 45 min 200 asteessa.

Lisää juustoraaste ja paista vielä 15 min tai kunnes juusto on sulanut sopivasti :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Arkijuustoraaste (Valio)16g58kcal4.7g0g4.2g0g
Parsakaali brokkoli 31g11kcal1.4g0.6g0.1g0.8g
Kuohukerma,valio,2dl31g106kcal0.6g0.9g10.9g0g
Tuorejuusto, Creme Bonjour katkarapu31g94kcal1.3g1.3g9.4g0g
Atria broilerin fileesuikale naturell47g52kcal10.8g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g641kcal37.6g5.6g51.2g1.6g
Valittu annoskoko156g321kcal18.8g2.8g25.6g0.8g
Annoskoko puolitettuna78g160kcal9.4g1.4g12.8g0.4g
Arvot/100g100g205kcal12g1.8g16.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=297382