Kaurarieska

Sekoita kaikki aineet ja kumoa leivinpaperin päälle pellille.

Paista noin 1/2 tuntia 200 C kauniin ruskeaksi.

Leivästä saa gluteenittoman käyttämällä gluteenittomia jauhoja.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Liljuska54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton (Valio)115g37kcal3.8g5.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 12g39kcal1.2g8g0.1g0.4g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 13g18kcal1.6g0g1.3g0g
Kaurahiutale MyllynParas, 1dl17g60kcal2.4g9.6g1.3g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g308kcal18g45.6g5.4g4.2g
Valittu annoskoko156g154kcal9g22.8g2.7g2.1g
Annoskoko puolitettuna78g77kcal4.5g11.4g1.4g1.1g
Arvot/100g100g99kcal5.8g14.6g1.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298534