Kanatomaattipastakastike

Oliiviöljyä pannulle noin 2 rkl ja vettä saman verran päälle.

Kaadetaan pilkotut sipulit perään ja annetaan hetken kiehua.

Lisätään 2 tölkkiä tomaattimurskaa, saman verran vettä, valkosipuli (8-10 keskikokoista kynttä), pippuri ja basilika.

Palotellaan broilerin rintafileet ja paistetaan kypsiksi.

Lisätään paistetut broilerpalat tomaattimönjään.

Annetaan kiehua noin puoli tuntia kunnes kastike on kohtalaisen paksua (vedestä arviolta puolet haihtunut.) Annostellaan sopivasti suolaa.

Tarjoillaan vaikka pastan ja juustoraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 233 grammaa

Apotiti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 2.3g20kcal0g0g2.3g0g
Sipuli (kuorittu)17g4.5kcal0.2g0.8g0g0.3g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)67g17kcal0.7g3.7g0g0.9g
Vesi34g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 2.5g2.7kcal0.2g0.4g0g0.1g
Basilika, kuivattu 0.3g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Mustapippuri 0.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Broileri, rintafilee, paistettu, nahaton 34g56kcal9.3g0g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g203kcal20.8g10.2g8.8g3g
Valittu annoskoko156g102kcal10.4g5.1g4.4g1.5g
Annoskoko puolitettuna78g51kcal5.2g2.6g2.2g0.8g
Arvot/100g100g65kcal6.7g3.3g2.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298802