Possu-omenapata

Kuori ja paloittele 1 sipuli ja 500g perunoita.

Kuumenna öljy padassa ja paista possunsuikaleet.

Lisää sipuli.

Pasiat hetki käännellen ja mausta 1tl suolaa, ½tl mustapippuria ja 1 rkl sinappia.

Lisää pataan 4 dl vettä ja perunat.

Hauduta, kunnes perunat ovat kypsiä, noin 25 min. Lisää pestyt ja paloitellut 2 omenaa sekä 1 rkl hunajaa.

Hauduta hetki, leikkaa persiljaa pinnalle ja tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 449 grammaa

Jonayla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)4.4g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g44g26kcal0.7g5.7g0g0.4g
Öljyt, oliiviöljy, 13,5 g, 1 rkl0.2g2kcal0g0g0.2g0g
Porsaan lihasuikale (maustamaton)35g56kcal6.6g0g3.1g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Sinappi 1.3g1.7kcal0.1g0.2g0.1g0g
Vesi35g0kcal0g0g0g0g
Omena, keskikokoinen 200g26g8.9kcal0.1g1.9g0.1g0.5g
Hunaja 1.7g5.7kcal0g1.4g0g0g
Persilja8.7g1kcal0.1g0.1g0g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g206kcal15.4g19.2g7g3.4g
Valittu annoskoko156g103kcal7.7g9.6g3.5g1.7g
Annoskoko puolitettuna78g52kcal3.9g4.8g1.8g0.9g
Arvot/100g100g66kcal4.9g6.1g2.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=299129