Kanapastavuoka

Keitä makaroni kypsäksi.

Ruskista kanasuikaleet ja mausta haluamallasi tavalla (esim.

currya, yrttejä, suolaa, pippuria, valkosipulia, chiliä tms.).

Sekoita makaronit, kanasuikaleet ja kasvissuikaleet.

Laita uunivuokaan ja kaada päälle ruokakerma.

Paista 200c noin 40-50min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 184 grammaa

Omenaposki1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale raaka (Rainbow), annos 300g42g40kcal8.5g0g0.7g0g
Rypsiöljy 0.7g6.3kcal0g0g0.7g0g
Makaroni, tumma 42g153kcal5.7g27.9g1.3g2.5g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g35g15kcal0.5g2.9g0.1g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g35g42kcal1.2g1.3g3.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g512kcal31.8g64.2g12.6g5g
Valittu annoskoko156g256kcal15.9g32.1g6.3g2.5g
Annoskoko puolitettuna78g128kcal8g16.1g3.2g1.3g
Arvot/100g100g164kcal10.2g20.5g4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300001