Mustikkapaistos

Sekoita 1 tl leivinjauhe 1½ dl jauhoihin ja sekoita paistospohjan ainekset (1 dl ruishiutaleita, 1 dl fariinisokeria, 1 dl voisulaa, muna) keskenään taikinaksi.

Painele taikina jauhotetuin käsin voidellun ja ruishiutaleilla leivitetyn vuoan pohjalle.

Levitä päälle mustikat (3 dl). Sekoita muruseos (½dl voisulaa, 1 dl fariinisokeria, 2 dl ruishiutaleita) ja ripottele seos mustikoiden päälle.

Paista 200 asteessa alatasolla n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Jonayla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Erikoisvehnäjauho, Pouta, 1dl20g72kcal2.4g14.1g0.4g0g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Ruishiutaleet, Myllyn paras (1dl=40g)24g73kcal2.3g14.6g0.5g3.5g
Fariinisokeri35g141kcal0g34.8g0g0g
Voi 30g216kcal0.4g0.1g24.3g0g
Muna, annos 60g12g11kcal0.9g0.1g0.7g0g
Mustikka metsä- 36g16kcal0.2g2.3g0.2g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g1057kcal12.4g132g52.2g9.4g
Valittu annoskoko156g529kcal6.2g66g26.1g4.7g
Annoskoko puolitettuna78g264kcal3.1g33g13.1g2.4g
Arvot/100g100g338kcal4g42.3g16.7g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300592