Fetajuustokuorrutteinen uunilohi

Leikkaa ruodoton lohifilee annospaloiksi ja nosta öljytyyn vuokaan.

Mausta suolalla ja valkopippurilla.

Murusta feta ja levitä palojen päälle.

Kypsenna 225 asteessa keskitasolla n. 20 min. Koristele tillillä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Jonayla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohi137g227kcal22.8g0g15g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 20g44kcal2.7g0.3g3.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g543kcal51g0.8g37g0.2g
Valittu annoskoko156g272kcal25.5g0.4g18.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna78g136kcal12.8g0.2g9.3g0.1g
Arvot/100g100g174kcal16.3g0.3g11.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300982