Kaalilaatikko

Keitä pilkottu kaali.

Paista jauheliha.

Riisi astian pohjalle.

Sekoita kaali ja jauheliha, lisää seokseen mustapippuria ja suolaa.

Voi pinnalle. 200 astetta ja 50 min, uunin alimmalla tasolla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 404 grammaa

Jolipepo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali97g20kcal1.2g3.3g0.2g2g
Sipuli (kuorittu)10g2.6kcal0.1g0.5g0g0.2g
Siirappi 5.8g18kcal0g4.3g0g0g
Riisi puuroutuva 4.1g14kcal0.2g3.1g0g0.1g
Voi 1.4g10kcal0g0g1.1g0g
Jauheliha, sika-nauta 39g86kcal6.8g0g6.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g300kcal16.6g22.4g15.8g4.6g
Valittu annoskoko156g150kcal8.3g11.2g7.9g2.3g
Annoskoko puolitettuna78g75kcal4.2g5.6g4g1.2g
Arvot/100g100g96kcal5.3g7.2g5.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301590