Pikantti broileri ruusukaalin ja pinaatin kera

Mausta broilerin rintafilee suolalla ja pippurilla.

Paista pannulla 4min molemmin puolin.

Ota broilerin rintafilee pannulta pois.

Lisää pannulle viipaloitu salottisipuli, valkosipuli ja timjami.

Paista n. 5min miedolla lämmöllä.

Lisää tomaattipyree, punaviini ja balsamiviinietikka.

Keitä 1 min. Lisää vettä jos seoksesta tulee liian kiinteää.

Pane rintafilee takaisin pannuun ja hauduta miedolla lämmöllä 6-8 minuuttia.

Puhdista ja halkaise ruusukaalit ja keitä suolalla maustetussa vedessä 5-7 min, kunnes ovat kypsiä.

Höyrytä pinaattia puoli minuuttia ja valuta sen jälkeen vesi pois pinaatista.

Mausta kastike suolalla ja pippurilla.

Syö broileri sipulikastikkeen, ruusukaalien ja pinaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 781 grammaa

Kea
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 40g43kcal9.2g0g0.6g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.4g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Oliiviöljy 1g8.8kcal0g0g1g0g
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g20g14kcal0.5g3.4g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Timjami 0.4g1.1kcal0g0.1g0g0.1g
Punaviini 10g7.1kcal0g0g0g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g3g3.4kcal0g0.7g0g0g
Ruusukaali 40g10kcal0.6g0.8g0.2g1g
Pinaatti 40g5.3kcal0.6g0.2g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g189kcal22g11g3.8g3.4g
Valittu annoskoko156g95kcal11g5.5g1.9g1.7g
Annoskoko puolitettuna78g47kcal5.5g2.8g1g0.9g
Arvot/100g100g61kcal7g3.5g1.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301680