Parsakaalivuoka karppinen

* Paloittele parsakaalin kukinnot, leikkaa varsiosat suikaleiksi, mutta jätä kukkanuput kokonaisiksi.

Pane ne vähään, suolalla maustettuun veteen ja keitä 5 minuuttia.

Valuta.

* Kuori sipulit, puolita ne ja leikkaa suikaleiksi.

Hauduta sipulit voissa tai pekonisiivujen kanssa yhtä aikaisesti.

* Levitä sipulit voidellun vuuan pohjalle.

Asettele päälle parsakaalipalat.

* Sekoita munat, kerma ja mausteet ja kaada seos vuokaan.

Kasvisten ei tarvitse peittyä, koska nesteen pinta nousee uunissa.

* Ripota päälle juustoraaste.

* Kypsennä uunissa (200 astetta) noin 40 min. eli kunnes munaseos on hyytynyt ja pinnassa on kaunis väri

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Mirjam57
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 65g23kcal3g1.3g0.2g1.6g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus11g37kcal1.5g0.1g3.4g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 52g173kcal1g1.6g18.3g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%26g60kcal7.6g0.7g3.1g0g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.5g1.7kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g588kcal26.4g7.6g50.2g3.6g
Valittu annoskoko156g294kcal13.2g3.8g25.1g1.8g
Annoskoko puolitettuna78g147kcal6.6g1.9g12.6g0.9g
Arvot/100g100g188kcal8.5g2.4g16.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301994