Eevaliin pannari

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Kaada puolet maidosta kuivien ainesten joukkoon ja ala vatkata, lisää maitoa vähitellen ja munat yksitellen, koko ajan vatkaten.

Lopuksi lisää öljy.

Anna taikina turvota hetki, sekoita se vielä kerran huolella ja kaada uunipellille joka on voideltu tai päällystetty leivinpaperilla.

Paista ensin noin 15 min 250 asteessa alatasolla, vähennä lämpö 200 asteeseen ja paista vielä noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 94g60kcal2.8g4.5g3.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 31g105kcal3.1g21.5g0.4g1.1g
Kananmuna 50g(kpl)19g24kcal2.1g0.1g1.7g0g
Sokeri2.8g12kcal0g2.8g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.1g4.5kcal0g1.1g0g0g
Rypsiöljy 8.5g75kcal0g0g8.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g559kcal16g60g27.8g2.2g
Valittu annoskoko156g280kcal8g30g13.9g1.1g
Annoskoko puolitettuna78g140kcal4g15g7g0.6g
Arvot/100g100g179kcal5.1g19.2g8.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=304268