Jauhelihakesäkurpitsavuoka

Paista jauheliha sipulin kanssa.

Laita kylmään pannuun niin ei tarvitse lisätä rasvaa ja rakeistuu hyvin.

Lisää haluamasi mausteet.

Lisää joukkoon tuorejuusto, paseerattutomaatti ja lihaliemi.

Viipaloi kesäkurpitsa ja tomaatti.

Voitele vuoka ja laita ensin pohjalle kesäkurpitsa viipaleita ja tomaatti viipaleita.

Kaada näiden päälle puolet jauhelihakastikkeesta.

Taas uusikerros kesäkurpitssaa, tomaattia ja loppu kastike.

Lado vielä päälle kesäkurpitsaa niin, että kastike peittyy.

Paista 200C n. 50 min.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Pikkumyy49
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa60g10kcal0.2g1.5g0.4g0.4g
Tomaatti 24g5.5kcal0.1g0.8g0.1g0.3g
Linessa tuorejuusto (Lidl), annos 200g12g7.3kcal1.3g0.5g0g0.2g
Paseerattu tomaatti, 500 g (Pirkka), annos 500g30g9kcal0.3g1.8g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)5.4g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kevytjauheliha (Atria), annos 400g24g41kcal4.6g0g2.4g0g
Lihaliemikuutio Kania1g2.2kcal0.1g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g153kcal13.4g10g6.2g2g
Valittu annoskoko156g77kcal6.7g5g3.1g1g
Annoskoko puolitettuna78g38kcal3.4g2.5g1.6g0.5g
Arvot/100g100g49kcal4.3g3.2g2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=304391