Mustikka-suklaahillo makean himoon HY

Pane 350 grammaa mustikoita paksupohjaiseen kattilaan.

Lisää 1 rkl vettä, 1,5 rkl sitruunamehua ja 250 g hillosokeria.

Anna kiehua hiljalleen 7-8 min. Anna jäähtyä vähän.

Hakkaa suklaa karkeaksi muruksi ja sekoita hilloon.

Kaada puhtaaseen purkkiin ja jäähdytä kylmässä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 788 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mustikka metsä- 69g31kcal0.3g4.4g0.4g2.3g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g50g194kcal0g48.6g0g0g
Suklaa tumma 30g154kcal1.2g15.9g9.2g1.6g
Vesi, vesijohtovesi 3g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton4.5g0.9kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g757kcal3g138g19.2g7.8g
Valittu annoskoko156g379kcal1.5g69g9.6g3.9g
Annoskoko puolitettuna78g189kcal0.8g34.5g4.8g2g
Arvot/100g100g242kcal1g44.1g6.1g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=305914