Gulassikeitto

400 g naudanlihaa
100 g vaustettua siankylkeä
500 g perunaa
2 porkkanaa
pala palsternakkaa
2 paprikaa
2 sipulia
2 tomaattia
4 valkosipulinkynttä
0,5 tl juustokuminaa
0,5 tl cayennepippuria
0,5 tl mustapippuria
4 tl voimakasta paprikajauhetta
4 laakerinlehteä

Lihat ja sipulit paistetaan siankyljen rasvassa.

Lisätään muuta aineet, paitsi perunat.

Keitetään kunnes liha on kypsää, lisätää perunat ja keitetään kypsiksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 438 grammaa

Tyynet
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanlihapihvi, paistettu 36g71kcal10.5g0g3.2g0g
Siankylki, raaka8.9g29kcal1.3g0g2.6g0g
Peruna, vanha, kuorittu 45g34kcal0.8g6.9g0.1g0.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g12g3.2kcal0.1g0.7g0g0.3g
Palsternakka 13g8.5kcal0.1g1.6g0.1g0.6g
Paprika keltainen 15g4.6kcal0.1g0.8g0g0.3g
Paprika vihreä 15g3.2kcal0.1g0.4g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)8.9g2.4kcal0.1g0.4g0g0.2g
Lihaliemikuutio Maggi2.9g8.2kcal0.3g0.2g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g327kcal26.8g22g13.4g4.2g
Valittu annoskoko156g163kcal13.4g11g6.7g2.1g
Annoskoko puolitettuna78g82kcal6.7g5.5g3.4g1.1g
Arvot/100g100g105kcal8.6g7g4.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=305933