Tomaattinen Jauhelihakastike

Ruskista jauheliha, mausta suolalla ja käytä halutessa yrttejä edim.

salviaa, lisänä itse käytin hippusen savupaprikajauhetta.

Lisää tomaattimurska ja loraus vettä.

Anna kuumentua ja lisää 2 rkl rusk.

Maizenaa jotta kastike vähän suurustuu.

Anna hetki kiehahtaa.

Tarjoile täysjyvä pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Bettyblue79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha72g120kcal13.7g0g7.2g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Eldorado), annos 390g70g24kcal1g4.2g0.4g0g
Suola, annos 3g1.8g0kcal0g0g0g0g
Ruskea suuruste, Maizena5.4g21kcal0.1g5g0g0g
Ketsuppi, meira6.5g4.5kcal0.1g1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g338kcal29.8g20.4g15.2g0g
Valittu annoskoko156g169kcal14.9g10.2g7.6g0g
Annoskoko puolitettuna78g84kcal7.5g5.1g3.8g0g
Arvot/100g100g108kcal9.5g6.5g4.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306365