Tallinnan hapankaali mukailtu

Ruskista sipuli ja pekoni pannulla.

Lisää muut aineet ja hauduttele hapankaali pehmeäksi.

Lopuksi lisää hiukan smetanaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 51 grammaa

Merituulikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria Suomalainen Pekoni, 15g/kpl55g193kcal7.7g0.3g17.6g0g
Sipuli (kuorittu)31g8.3kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Tomaattisose (pyre) (Eldorado), annos 70g21g17kcal1.2g2.3g0.1g0g
Piparjuuri, annos 10g3.1g1.1kcal0.1g0.3g0g0.2g
Vesi31g0kcal0g0g0g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 15g60kcal0.3g0.3g6.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g557kcal19.4g9.4g48.4g1.4g
Valittu annoskoko156g279kcal9.7g4.7g24.2g0.7g
Annoskoko puolitettuna78g139kcal4.9g2.4g12.1g0.4g
Arvot/100g100g179kcal6.2g3g15.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306940