Kiinankaalilisäke

Pilko vihannekset ja laita herneet ensimäisenä wokkipannuun, missä öljy on jo lämmintä.

Anna kypsyä pari minuuttia, lisää sitten sipuli ja pari minuuttia myöhemmin kaali.

Kypsennä miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia, kunnes kaali on pehmennyt.

Mausta soijalla ja makealla chilikastikkeella.

Käy lisäkkeeksi lihalle, kalalle jne. Voi käyttää myös kuin kastikkeena esim riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kiinankaali 95g19kcal1.5g2.1g0.3g0.9g
Sipuli (kuorittu)35g10kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Herne 12g8.1kcal0.6g1.1g0g0.4g
Oliiviöljy 3.2g28kcal0g0g3.2g0g
Soijakastike 4.3g2.6kcal0.2g0.4g0g0g
Sweet Chili Sauce (Lidl), annos 30g7.1g12kcal0g2.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g158kcal5.6g16.4g7.2g3.8g
Valittu annoskoko156g79kcal2.8g8.2g3.6g1.9g
Annoskoko puolitettuna78g40kcal1.4g4.1g1.8g1g
Arvot/100g100g51kcal1.8g5.2g2.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306953