Ahvenkeitto

Keitä kalaliemessä kuoritut, palastellut perunat, juurekset ja sipuli kypsiksi.

Lisää kerma.

Tarkista maku ja lisää halutessa mausteita.

Käytin savuahventa, tuli tosi maukasta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 399 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g39g24kcal0.6g5.1g0g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 65g0kcal0g0g0g0g
Keittojuurekset, apetit6.5g1.7kcal0.1g0.3g0g0.2g
Sipuli 3.9g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Ahven 24g20kcal4.1g0g0.4g0g
Ruokakerma kolme juustoa (Valio), annos 250g16g20kcal0.6g0.6g1.6g0g
Kalaliemikuutio 0.7g2.2kcal0.1g0.2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g137kcal11g12.8g4.2g1.4g
Valittu annoskoko156g69kcal5.5g6.4g2.1g0.7g
Annoskoko puolitettuna78g34kcal2.8g3.2g1.1g0.4g
Arvot/100g100g44kcal3.5g4.1g1.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=307622