Kurpitsakeitto pekonilla

Kuori kurpistsa, poista siemenet.

Paloittele.

Kuori sipuli ja paloittele.

Paahda paistinpannulla pienessä öljy tilkassa.

Kaada vesi, liemikuutio ja kasvikset kattilaan.

Keitä n 20 minuuttia.

Soseuta monitoimikoneessa tai sauvasekoittimella.

Kaada kattilaan lisää tuorejuusto ja lämmitä kunnes juusto on sulanut.

Lisää makua tähän saat paahtamalla pekonia seuraksi.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 438 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 60g9kcal0.4g1.2g0.1g1.2g
Vesi83g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow1.5g4kcal0.2g0.2g0.3g0g
Philadelphia maustamaton tuorejuusto (Kraft), annos 25g6g15kcal0.3g0.2g1.4g0g
Sipuli (kuorittu)6g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g60kcal2g3.8g3.6g2.6g
Valittu annoskoko156g30kcal1g1.9g1.8g1.3g
Annoskoko puolitettuna78g15kcal0.5g1g0.9g0.7g
Arvot/100g100g19kcal0.6g1.2g1.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310093