Äidin Omenapiirakka

Vaahdota munat ja sokeri.

Sekoita keskenään kuivat aineet.

Sulata margariini ja lisää siihen vesi.

Vatkaa muna-sokeriseokseen vuorotellen kuivia aineita ja rasva-vesiseosta.

Kaada taikina vuokaan ja lohko omenat pinnalle.

Ripottele pinnalle 2tl sokeria ja 2tl kanelia.

Paista 200 asteessa kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta39g139kcal5g27.1g0.8g1.4g
Leivinjauhe 1.3g2.3kcal0.1g0.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 22g31kcal2.7g0.1g2.2g0g
Sokeri 34g137kcal0g33.7g0g0g
Margariini 80%, Rainbow (Ravintoraisio oy), annos 4g13g95kcal0.1g0.1g10.6g0g
Vesi20g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 1.1g4.3kcal0g1.1g0g0g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 27g9kcal0g1.9g0g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g838kcal15.8g129g27.2g3.8g
Valittu annoskoko156g419kcal7.9g64.5g13.6g1.9g
Annoskoko puolitettuna78g210kcal4g32.3g6.8g1g
Arvot/100g100g268kcal5.1g41.3g8.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310095