Rypsiporsas fileeviipalekastike

Paista margariinissä fileeviipaleet ja sipulit kauniin ruskeiksi.

Lisää hiukan vettä ja anna hautua kymmenen minuuttia.

Lisää kerma ja tarjoile perunasoseen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas fileeviipale (Hk), annos 300g71g78kcal16.9g0g1.1g0g
Sipuli (kuorittu)24g6.3kcal0.3g1.1g0g0.4g
Margariini 80% keskiarvo3.5g25kcal0g0g2.8g0g
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g59g65kcal1.8g1.9g5.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g347kcal38g6g19.6g0.8g
Valittu annoskoko156g173kcal19g3g9.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna78g87kcal9.5g1.5g4.9g0.2g
Arvot/100g100g111kcal12.2g1.9g6.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310486