Jauhemaksapihvi

1. Kuori ja raasta porkkanat.

2.Sekoita porkkanaraasteeseen jauhettu maksa, kananmuna ja mausta seos niukasti suolalla ja ripauksella valkopippuria.

3. Kuumenna nokare rasvaa teflonpinnoitetussa pannussa.

Nosta seosta lusikalla kuumaan pannuun sopivan kokoisiksi pihveiksi.

Pienennä lämpöä.

Paista pihvit molemmin puolin hyvin miedolla lämmöllä, sillä maksa palaa herkästi.

Tarjoa perunasoseen ja puolukkasurvoksen tai herkkusienimuhennoksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Jsp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g36g10kcal0.2g2.1g0.1g0.9g
Kananmuna kuorineen punnittu16g20kcal1.7g0g1.4g0g
Maksa naudan 86g113kcal15.9g5g3.2g0g
Voi, 1 tl, 5 g4.9g36kcal0g0g3.9g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.6kcal0.2g0.6g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g365kcal36g15.4g17.2g2.2g
Valittu annoskoko156g183kcal18g7.7g8.6g1.1g
Annoskoko puolitettuna78g91kcal9g3.9g4.3g0.6g
Arvot/100g100g117kcal11.5g4.9g5.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310632