Omenakakku

Sulata voi, anna jäähtyä.

Sekoitaloput aineet taikinaan, paista voidellussa, leivinpaperilla pingotetussa irtopohjavuoassa 50 min 175 asteessa.

Sekoita kuorrutteen aineet ja kuorruta kakku täysin jäähtyneenä.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 169 grammaa

Anita73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g15g112kcal0.2g0.2g12.3g0g
Sokeri 13g53kcal0g13.1g0g0g
Muna, annos 60g14g12kcal1g0.1g0.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 15g51kcal1.5g10.5g0.2g0.5g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.6g2.3kcal0g0.6g0g0g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 62g22kcal0.1g4.4g0.1g1.2g
Voi, 1 tl, 5 g4.6g34kcal0g0g3.7g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 9g28kcal1.7g0.2g2.2g0g
Tomusokeri 1dl=60g23g92kcal0g23.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g813kcal9g104.4g38.6g3.4g
Valittu annoskoko156g406kcal4.5g52.2g19.3g1.7g
Annoskoko puolitettuna78g203kcal2.3g26.1g9.7g0.9g
Arvot/100g100g260kcal2.9g33.4g12.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=311107