Mausteinen naudanlihapata

Kuumenna rypsiöljy suuressa kasarissa ja ruskista lihanpalat.

Lisää joukkoon silputtu sipuli sekä chilipalko.

Anna hautua muutama minuutti.

Lisää sokeri, suola sekä paprikajauhe ja kirsikkatomaatit.

Hauduta boin 45 minuuttia.

Tarjoa paistetun viljaseoksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 263 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 1.5g13kcal0g0g1.5g0g
Naudan Sisäpaisti74g82kcal16.3g0.1g2.2g0g
Sipuli (kuorittu)12g3.2kcal0.2g0.6g0g0.2g
Chili paprika punainen6.7g2.7kcal0.1g0.6g0g0g
Sokeri 0.7g3kcal0g0.7g0g0g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.7g2.4kcal0.1g0.1g0.1g0.3g
Kirsikkatomaatti, säilyke (Mutti), annos 400g59g21kcal1.1g3.8g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g255kcal35.6g11.8g8g1g
Valittu annoskoko156g127kcal17.8g5.9g4g0.5g
Annoskoko puolitettuna78g64kcal8.9g3g2g0.3g
Arvot/100g100g82kcal11.4g3.8g2.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=313729