Sirkan jäätelökakku

Vatkaa munankeltuaiset ja sokeri vaahdoksi, lisää sulatejuusto vahtoon.

Vatkaa munanvalkuaiset vaahdoksi.

Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää vaniljasokeri.

Sekoita seokset keskenään.

Laita irtopohjavuoan pohjalle Digestive-keksin murusia (3 keksiä).

Kaada päälle ”jäätelöseos”.

Sirottele päälle taas 3 Digestive-keksin muruset.

Laita vuoka pakastimeen yöksi.

Sulaa nopeasti eli syötävä heti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 723 grammaa

Anselmi55
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl65g220kcal1.3g1.9g22.7g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.7g6.9kcal0g1.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 12g17kcal1.5g0g1.2g0g
Sokeri 37g149kcal0g36.7g0g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g22g54kcal3g0.7g4.3g0g
Välipalakeksi, digestive 20g83kcal1.3g11.5g3.5g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g1061kcal14.2g105g63.4g1.2g
Valittu annoskoko156g531kcal7.1g52.5g31.7g0.6g
Annoskoko puolitettuna78g265kcal3.6g26.3g15.9g0.3g
Arvot/100g100g340kcal4.5g33.6g20.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=313912