Omenapiirakka (karppi)

Sulata voi. Sekoita munat, kerma ja makeutus keskenään.

Lisää kuivat aineet + 1 raastettu sitruunankuori.

Vikana sekaan voisula.

Kippaa vuokaan ja asettele ompunpalat/siivut pinnalle.

Lopuksi kanelia pintaan ja uuniin 20 min. 200 asteeseen.

Resepti on karppaus.

Infon sivuilta lainattu.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g16g116kcal0.2g0.2g12.7g0g
Vispikerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g24g81kcal0.5g0.7g8.5g0g
Kookoshiutale 5.5g37kcal0.5g0.4g3.6g0.9g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 89g34kcal0.1g7.2g0.1g1.3g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.3g1.2kcal0g0.3g0g0g
Mantelijauho, 300g pussi (Risenta), annos 50g16g97kcal3g0.8g8.7g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 6.3g43kcal1.7g0.4g3.7g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g815kcal12g20g74.6g6g
Valittu annoskoko156g408kcal6g10g37.3g3g
Annoskoko puolitettuna78g204kcal3g5g18.7g1.5g
Arvot/100g100g261kcal3.8g6.4g23.9g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=313976