Seitipata HY

Voitele vuoka.

Asettele sulaneet seitifileet tasaisesti vuoan pohjalle, lisää sulaneet vihannekset kalojen päälle ja sulanut peruna-sipuliseos vihannesten päälle.

Lisää kerma, määrä riippuu vuoan koosta.

(Voi käyttää myös maustettuja kermoja.)

Maustoin vielä Meiran kalamausteella ja sitruunapippurilla.

Uuni 200 astetta, 45-50 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 365 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Alaskanseiti fileepaloja (Findus), annos 100g43g32kcal7.3g0g0.3g0g
Perunasipulisekoitus 500g54g36kcal0.9g8g0.1g0g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g27g16kcal0.3g1.2g1.1g0.2g
Findus nuppuvihannekset (Findus), annos 100g32g10kcal0.6g1g0.1g0.8g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g1.1g2.4kcal0.2g0.2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g193kcal18.6g20.8g3.4g2g
Valittu annoskoko156g97kcal9.3g10.4g1.7g1g
Annoskoko puolitettuna78g48kcal4.7g5.2g0.9g0.5g
Arvot/100g100g62kcal6g6.7g1.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=314556