Feta-porkkanasosekeitto

Keitä porkkana ja sipuli kypsäksi lihaliemikuutiolla maustetussa vedessä.

Soseuta, lisää ruokakerma ja mausta tinjamilla ja pippurilla maun mukaan.

Lisää vettä tarvittaessa.

Lisää koko feta tai jätä puolet päälle kuutioina.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Riikuski
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g62g17kcal0.4g3.7g0.1g1.5g
Lihaliemikuutio Maggi1.4g3.8kcal0.1g0.1g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)6.2g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Vesi62g0kcal0g0g0g0g
Kevyt ja paksu 4%, ruokakerma (Flora)12g6.8kcal2.4g0.5g0.5g0.1g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 12g37kcal2.2g0.1g3.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g133kcal10.4g9.4g8g3.4g
Valittu annoskoko156g67kcal5.2g4.7g4g1.7g
Annoskoko puolitettuna78g33kcal2.6g2.4g2g0.9g
Arvot/100g100g43kcal3.3g3g2.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=316536