Kaaliporkkanamuhennos

-Pilko kaalit
- Kuori tai pese porkkanat ja suikaloi juustohöylällä ohuiksi suikaleiksi
- Laita jauhelihat paistumaan pannulle
- Lisää kaalit ja porkkanat kun jauheliha alkaa olemaan n. puoliksi kypsää
- Anna muhia kunnes jauheliha on kypsynyt ja kaalit sekä porkkanat hieman pehmenneet
- Lisää vielä creme bon jour ja sekoita

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Maaria80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali73g15kcal0.9g2.5g0.1g1.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g27g7.7kcal0.2g1.6g0.1g0.7g
Pirkka nauta-sikajauheliha 20% rasvaa (100g/annos)35g83kcal6.1g0g6.9g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit22g28kcal0.7g0.4g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g269kcal15.8g9g19.8g4.4g
Valittu annoskoko156g135kcal7.9g4.5g9.9g2.2g
Annoskoko puolitettuna78g67kcal4g2.3g5g1.1g
Arvot/100g100g86kcal5.1g2.9g6.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318996