Makaronilaatikko kevytjauhelihasta

1. Laita makaronit esikeittymään runsaaseen veteen.

Lisää hieman suolaa.

2. Raasta porkkanat.

3. Paista jauheliha ja mausta mieleisilläsi mausteilla, sekoita mukaan raastettu porkkana.

4. Valuta makaroni ja sekoita jauhelihan sekaan.

5. Voitele vuoka kevyesti ruokaöljyllä ja laita makaroni-jauhelihaseos sinne.

6. Sekoita munat, maito ja vesi, ja kaada ne vuokaan niin, että makaroni-jauhelihaseos peittyy.

Lisää nestettä tarvittaessa.

Sekoita.

7. Paista 225 asteisessa uunissa n. 30 minuuttia.

Anna vetäytyä hetki ennen syömistä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 308 grammaa

Myrrde
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g34g57kcal6.4g0g3.4g0g
Kananmuna kuorineen punnittu21g27kcal2.3g0.1g1.9g0g
Laktoositon maitojuoma rainbow (Kanslink food oy), annos 179g34g8.4kcal1.1g1g0g0g
Makaroni (myllynparas raaka)34g118kcal4.3g23.5g0.6g1.1g
Vesi, vesijohtovesi 25g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 8.4g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g427kcal28.4g50.2g11.8g2.6g
Valittu annoskoko156g213kcal14.2g25.1g5.9g1.3g
Annoskoko puolitettuna78g107kcal7.1g12.6g3g0.7g
Arvot/100g100g137kcal9.1g16.1g3.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=322908