Juustoinen pekoni-kanarulla

Laita cream bojouria fileen päälle kieritä rullaksi ja sido pekonilla, coctailtikuilla voi varmistaa että rullat pysyy kiinni, paista noin 50 minuuttia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Mollykka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit20g26kcal0.6g0.4g2.6g0g
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g56g191kcal7.9g0g17.4g0g
Broilerinfilee (Snellman)80g67kcal13.1g1.4g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g566kcal43.2g3.6g41.6g0g
Valittu annoskoko156g283kcal21.6g1.8g20.8g0g
Annoskoko puolitettuna78g142kcal10.8g0.9g10.4g0g
Arvot/100g100g181kcal13.8g1.2g13.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325231