Kanaa parsakaalin ja herneiden kanssa

Paista kanapihvit panulla.

Siirrä syrjään lautaselle.

Huuhdo tarvitaessa pannu puhtaaksi ja lisää hippu öljyä pannuun ja parsakaalit.

Paista parsakaalit puoli kyypsiksi ja lisää paloiteltu kana ja puolikas limen mehu sekä noin desin verran vettä halutesassi suolaa.

Kansi päälle ja anna kypsyä muutaman minuutin ajan.

lisää lopuksi herneet ja kansi taas päälle anan hautua hetki kunnes parsakaali on täysin kypsää ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 150 grammaa

Mona0211
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, tuore, 257g65g20kcal3g1.3g0.2g1g
Herne 16g11kcal0.8g1.5g0.1g0.5g
Lime, kuorittu, annos 50g6.5g2.3kcal0g0.1g0.1g0.2g
Kananpojan minuuttipihvi yrtti-valkosipuli (Kariniemi), annos 150g39g47kcal8.6g0.4g1.4g0.2g
Vesi26g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 3.7g32kcal0g0g3.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g224kcal24.8g6.6g11g3.8g
Valittu annoskoko156g112kcal12.4g3.3g5.5g1.9g
Annoskoko puolitettuna78g56kcal6.2g1.7g2.8g1g
Arvot/100g100g72kcal7.9g2.1g3.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=326041